Geplande producties

previous arrow
Verberne

Verberne

Biografie Jacques Verberne, huisarts te Den Haag en held op de Grebbeberg tijdens de meidagen 1940.

Verheij

10 uur uit een huwelijk

Een vrouw en een man zien elkaar weer naar een aantal maanden noodgedwongen uit elkaar geweest te zijn en moeten bezien hoe hun huwelijk nu verder moet. Zij zoekt vrijheid en moet daarvoor vluchten uit haar eigen gevangenis. Hij zoekt vrijheid en moet afscheid nemen van waarin hij geloofde. Samen moeten ze een nieuwe vrijheid zoeken in hun huwelijk en gezin.
En dat allemaal in een tijdsbestek van 10 uur van een dag vlak voor kerst.

Den Bosch

En de naaste als jezelf

Een boek over herinneren aan de hand van de geschiedenis van meerdere generaties van vijf families in Den Bosch met als rode lijn het leven van Harry Holla.
Verschijnt in 2022

En de naaste als jezelf

Dagboeken

Dagboeken in Onrust

1789, 1870 en 1940 waren onrustige en turbulente tijden in Frankrijk. Drie edelmannen uit het departement de Nievre, familie van elkaar, houden elk in hun eigen periode, een dagboek bij waarin ze hun belevenissen, gedachten en zorgen beschrijven. Het illustreert niet alleen de turbulente tijden maar vooral de voortdurende veranderende positie van de adel daarin.
De een ziet geen gevaar; de ander is doodsbang en de derde is voor een deel losgezongen van de werkelijkheid waarin hij verkeert.

next arrow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.